chef-hatCreated with Sketch.chevron-down-roundedCreated with Sketch.chevron-downCreated with Sketch.clearclearCreated with Sketch.Rolling PinCreated with Sketch.TimerCreated with Sketch.ToasterCreated with Sketch.StoveCreated with Sketch.GrillCreated with Sketch.marinadeCreated with Sketch.Hot TemperatureCreated with Sketch.Condiment JarCreated with Sketch.potCreated with Sketch.FriesCreated with Sketch.BreadCreated with Sketch.cakesCreated with Sketch.CookieCreated with Sketch.CookieCreated with Sketch.Ice CreamCreated with Sketch.JuiceCreated with Sketch.SushiCreated with Sketch.Fork&KnifeCreated with Sketch.otherCreated with Sketch.sauceCreated with Sketch.JuiceCreated with Sketch.emailchristmasCreated with Sketch.crayfish-partyCreated with Sketch.easterCreated with Sketch.StrawberryCreated with Sketch.BeerCreated with Sketch.heartCowCreated with Sketch.Chicken LifeCreated with Sketch.FishCreated with Sketch.GrapesCreated with Sketch.RiceCreated with Sketch.mincedmeatCreated with Sketch.nutsCreated with Sketch.pastaCreated with Sketch.BaconCreated with Sketch.PotatoCreated with Sketch.sausageCreated with Sketch.tasteofchristmasCreated with Sketch.CornCreated with Sketch.SteakCreated with Sketch.printerreload

Helles Recept

pastarullar_med_f-rskost_och_skinka-4999
Varmrätt 10 ingredienser

Pastarullar med färskost och skinka

Det finns ingen beskrivning för det här receptet.

Ingredienser

  • 12 st lasagneplattor
  • 100 g rökt skinka
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 krm salt
  • 1 tsk oregano
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 st Äggula
  • 370 g tomatsås (en burk)
  • 1 st parmesanost

Gör så här

  • 1

    Sätt ugnen på 225 grader.

  • 2

    Koka upp lättsaltat vatten i en rejäl kastrull, minst 5 liter. Lägg ner hälften av pastaplattorna och koka i 5 minuter. Rör regelbundet och se till att plattorna inte fastnar i varandra. Lyft ur plattorna och kyl dom i kallt vatten. Koka resten på samma sätt. Låt plattorna rinna av.

  • 3

    Grovhacka skinkan och blanda den med philadelphiaost, salt, oregano, kajennpeppar och äggula.

  • 4

    Lägg de kokta pastaplattorna, en och en, på arbetsbänken.

  • 5

    Klicka på 2 matskedar av ostblandningen i ena ändan av plattorna och rulla ihop till rullar. Lägg dem i en lättsmord ugnssäker form.

  • 6

    Häll över tomatsåsen och bre ut den med hjälp av en smörkniv. Sätt in i ugnen på mellersta falsen i ca 15 minuter.

  • 7

    Lägg upp på tallrikar och strö över riven parmesanost.